Baru Tak Baru

Thursday, September 20, 2012

Assalamualaikum...

Oohhh terasa macam budak tadika je diri ini..baru sekarang nak 'create' blog baru padahal blog lama ade dah, cuma lama tk update smpi terlupa teman 'password'nya huhu. So, sekarang ni la baru gediks nak bukak yg baru...(teruja baca blog orang, so mulala gatal tangan nak menaip jugok huhu). Ahhhh tak kisahla asalkan tercapai jugak hasratku ini.

So, disebabkan lama dah tak berblog maka kita pun dah lupa cara2 berblog ni...kene introduce 'myself' ker? Takyah la kot nooo...lama2 nanti korang tau la bagaimana diri kita ni yek hehe (takde pape yg best pun nak citer pasal diri ini tu yg malas nak taip bebanyak hehe).


Raya 2012

Rasa banyak giler kita nak taip kat sini tapi otak macam berterabur sikit tak reti nak 'organise' ayat2 power huhu..dah la tu kita tak reti nak buat bahasa 'blog' ni (huh..ade ke gitu?). so kalu ada yang tak paham tu...layan je la yek hehe.

So, 1st story untuk jam ini ialah pasal hari raya..(walaupun dah habis tetap kita nak citer jugak!). Memandangkan tahun ni 1st time dapat beraya kat kampung so kita raya sakan la..memang kita jakun dapat balik raya sebab sblm ni kita keje syif so, kalu tk dapat raya tahun tu, pagi raya kita dah tersedu2 depan pc huhu. My Precious Pearls paling happy sebab tahun ni diaorg dah besar sikit dah faham ape itu Bulan Ramadan & Hari Raya, so memang teruk jugak la kita kene 'paw' baju raya dengan duit raya hehehe~(demi my Pearls relaku pujuk).



You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. Salam pergenalan.. Nama Saya jalalboy dan Ini laman Web saya http://jalalboy.blogspot.com/.. Harap jika ada salah silap dapat perbetulkan dan bantuan dapat diberikan http://jalalboy.blogspot.com/2012/01/salam-pergenalan.html

    ReplyDelete
  2. yeayyyy...sampai pun first entry dia...oooo dah ada blog sebelum ni rupanya...hehehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM