1 Penyebab dan 3 Musabab

Monday, October 22, 2012


Tak tahulah nak kater stress ke atau memang dah datang penyakit yang satu ni, tapi inilah penyebab kepada 3 musabab yang akak nak citer kali ini. Pertama, kerana penyebab inilah akak hampir2 tak dapat bayar sup tulang Janda Baik. Kedua, penyebab inilah yang memerangkapkan akak dalam traffic jam yang teruk..!~ Dan , last but not least membuatkan akak terlupa dompet akak di opis setelah kereta akak sudah selesa berada di dekat dgn rumah...2 kali akak pusing KL-PJ gara2 penyebab nilah!~

depan istana-macam siput dah~

ke arah kl-jam jugakkkkkk!~

Nak tahu ape penyebabnyer? LUPA...

Benarlah kata2 bahawa ingat 5 perkara sebelum 5 perkara dan salah satunya, tua sebelum muda. *Hai anim dah nak masuk 3 siri dah*.

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM