ruangiklan
ruangiklan

Monday, October 22, 2012

1 Penyebab dan 3 Musabab

  No comments    
categories: 

Tak tahulah nak kater stress ke atau memang dah datang penyakit yang satu ni, tapi inilah penyebab kepada 3 musabab yang akak nak citer kali ini. Pertama, kerana penyebab inilah akak hampir2 tak dapat bayar sup tulang Janda Baik. Kedua, penyebab inilah yang memerangkapkan akak dalam traffic jam yang teruk..!~ Dan , last but not least membuatkan akak terlupa dompet akak di opis setelah kereta akak sudah selesa berada di dekat dgn rumah...2 kali akak pusing KL-PJ gara2 penyebab nilah!~

depan istana-macam siput dah~

ke arah kl-jam jugakkkkkk!~

Nak tahu ape penyebabnyer? LUPA...

Benarlah kata2 bahawa ingat 5 perkara sebelum 5 perkara dan salah satunya, tua sebelum muda. *Hai anim dah nak masuk 3 siri dah*.

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.