Monday, October 22, 2012

# Story Kenit

1 Penyebab dan 3 Musabab


Tak tahulah nak kater stress ke atau memang dah datang penyakit yang satu ni, tapi inilah penyebab kepada 3 musabab yang akak nak citer kali ini. Pertama, kerana penyebab inilah akak hampir2 tak dapat bayar sup tulang Janda Baik. Kedua, penyebab inilah yang memerangkapkan akak dalam traffic jam yang teruk..!~ Dan , last but not least membuatkan akak terlupa dompet akak di opis setelah kereta akak sudah selesa berada di dekat dgn rumah...2 kali akak pusing KL-PJ gara2 penyebab nilah!~

depan istana-macam siput dah~

ke arah kl-jam jugakkkkkk!~

Nak tahu ape penyebabnyer? LUPA...

Benarlah kata2 bahawa ingat 5 perkara sebelum 5 perkara dan salah satunya, tua sebelum muda. *Hai anim dah nak masuk 3 siri dah*.

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?