Thursday, October 18, 2012

# Story Kenit

Birthday present pun boleh, nak suka2 pun boleh.

Assalamualaikum everyone,

Di kala duk 'monitor' anak buat projek keluarga ni sempat lagi la akak mencoret kejadian hari ini. Nak dijadikan cerita kelmarin kat opis sedang duk wat keje tetiba riuh kat belakang sana *ceruk meja orang*, kiter pun gi meng'check'la...ghuper2nyer ada officer baru beli permainan baru yang boleh terbang2 guna remote control huhu. Perrghhh, 1st time tengok pun dah terpikat, cute cumils jer so i thought since birthday encik suami 11hb aritu dia masih kekurangan hadiah wahahahaha~ sesuai jugak kan kalu benda boleh terbang ni dijadikan hadiah special untuk meraikan perubahan 2 siri kepada 3 siri wehehehe~So, citer pasai harga plak ingatkan dah cecah ratus ritas atau ribu riban dah...ghuper2nyer rm37 henggetttt jer!~ Mak ai, ini tak boleh jadi man ini kene rembat man...so akak pun rembat la dikkkk..........2 bijik sekali!~wahahaha.







Comels kan kan kan??tak sabar nak terbangkan tapi sayang la pulak nak terbangkan hehehe rasa macam nak letak dalam almari jer plak buat hiasan. Tapi aperpun terpulang pada birthday boy yang decide hehehe....(^_^).

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?