Monday, October 08, 2012

# Cerita My Pearls

Dari Anak Ibu...Precious and Priceless.

Assalamualaikum everyone,

Korang tau kan manusia maner yang tak gembira biler diberikan hadiah, ye dak? Especially kalu hadiah itu datangnya dari orang yang korang sayang ketat2 *suka sangat ayat ni hehe*. Terlebih terharu lagi kalu hadiah itu mereka buat sendiri untuk korang...mesti rasa hiba sangat sampai rasa nak nangis jer kan?hehehe..akak macam tu la gayanyer.

My Pearls pun tak ketinggalan dalam bab ni, tak sangka pulak diaorg begitu sentimental sekali hehehe *yang ini pure ikut ibunyer*. Sebelum akak berangkat pergi kursus aritu, diaorg sempat order kereta racing la, patung barbie la, mainan masak2 la, reben la..habis sumer nak disebatnyer. Tapi tak sangka pulak biler akak balik kampung nak jemput diaorg, ader plak hadiah paling indah diaorg buat untuk ibu diaorg ni....nak tengok?? Tuuuuuuu diaaaaaa....


Hasil nukilan My Pearl..Hazwani, so suweetttt <3

Gambar ayah dan ibu yg tersgt cumels..tapi yang sebelah tu katanya
gambar pinggan ader nasi dan lauk hehe.


Gambar pertama yang my Pearl lukis untuk akak dan encik suami, very talented dan unik tau. Hakcipta terpelihara yer hehehe..original from My Pearls. So, sempat jugak my Pearl cakap.."bu..nanti gambar ini ibu tampal kat opis ibu tau..". My Pleasure sayang2ku...ibu sayang korang ketat2 no matter what. Nah, sekarang officially, gambar ini telah pun melekat dengan kukuh di dinding opis ku heeeeee :D

cumels sangat...melengkapkan pemandangan indah dindingku.

thank you sayang my Pearls...love you big and bigger and biggest.


P/S: Anak2 adalah anugerah Allah yang tak ternilai oleh material..sayangi dan asuhlah mereka dgn nilai kasih sayang yang sebenar.

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates