Sabtu, Bola dan Kerja Rumah.

Saturday, October 20, 2012

Assalamualaikum everyone,

Dimulakan dengan pagi Sabtu yang dingin dan hujan renyai2, tak banyak aktiviti luar kami ari ni..in fact, memang tak kuar langsung pun hehehe sebab cuaca tak menentu sepanjang hari. So, hari ni byk aktiviti mengemas baju dan rumah yang dah macam tongkang pecah la. My Pearls bangun pagi dah mintak makan, so siap masak nasi dan bagi makan akak teruskan dengan menyidai baju walaupun, awan berarak mendung jer arini..at least, kering jugak la sikit2 kan.


Malam ni akak tahu dah akak tak dapat mandat nak pegang remote tu sebab malam bola kan, so encik suami dah 'booking' awal2 la..ATM vs Kelantan plak tu.Tengok result pun jadi la. Akak lemah tul kalu bola ni, dari melangut depan tv baik akak gosok baju keje dan baju sekolah anak....DAH SIAP!~ Sempat lagi la nyapu sikit2 dan mencantikkan aper yang patut. Pastu akak ngajar My Pearl tulis ayat dan subjek matematik, sampai lenguh2 pinggang..katanya. Tapi kalu tengok kartun kat laptop berjam2 tahan plak pinggang tu yer hmmm~ 


P/S: Tahniah Kelantan menewaskan ATM, 3-2. Encik suami pasrah je la yer huhu~ 

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM