ruangiklan
ruangiklan

Saturday, October 20, 2012

Sabtu, Bola dan Kerja Rumah.

  No comments    
categories: 
Assalamualaikum everyone,

Dimulakan dengan pagi Sabtu yang dingin dan hujan renyai2, tak banyak aktiviti luar kami ari ni..in fact, memang tak kuar langsung pun hehehe sebab cuaca tak menentu sepanjang hari. So, hari ni byk aktiviti mengemas baju dan rumah yang dah macam tongkang pecah la. My Pearls bangun pagi dah mintak makan, so siap masak nasi dan bagi makan akak teruskan dengan menyidai baju walaupun, awan berarak mendung jer arini..at least, kering jugak la sikit2 kan.


Malam ni akak tahu dah akak tak dapat mandat nak pegang remote tu sebab malam bola kan, so encik suami dah 'booking' awal2 la..ATM vs Kelantan plak tu.Tengok result pun jadi la. Akak lemah tul kalu bola ni, dari melangut depan tv baik akak gosok baju keje dan baju sekolah anak....DAH SIAP!~ Sempat lagi la nyapu sikit2 dan mencantikkan aper yang patut. Pastu akak ngajar My Pearl tulis ayat dan subjek matematik, sampai lenguh2 pinggang..katanya. Tapi kalu tengok kartun kat laptop berjam2 tahan plak pinggang tu yer hmmm~ 


P/S: Tahniah Kelantan menewaskan ATM, 3-2. Encik suami pasrah je la yer huhu~ 

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.