Aku & Hujan

Sunday, November 11, 2012



Biler hujan, dia bergendang,
Biler hujan, dia berdendang,
Mulut mengumat, tekak meregang,
Tadi yang kosong, kini dah takda ruang.
~weeeeeeee (^_^)~

Yup,saper yang tak suker ngunyah ye dak?
Tambah biler hujan renyai kat luar tu perut muler la
 bergurindam heeeee:D.
"Tolong kami..bantu kami...tolong penuhkan tong ini"
kihkihkihkih~*dasat perut aku ni!*~
 Waktu2 gini sedap kalu ader jajan depan mata.
Akak ni walaupun tak berapa nak montel
tapi bab2 ngunyah ni memey akak terer.
Kat opis ngunyah, tambah plak duk bawah air-cond,
lagi laju masuk dalam perut wahahahaha~


kentang, mayonis & sos cili...terbaekkkkk~


So, sambil2 blogwalking dan mengindahkan blogku
yang masih lagi comot di sana sini, memey 
sedapla kalu dapat ngunyah heeeee:D
Korang ngunyah aper?Selamat ngunyah sumer!~




You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM