Berempat Lebih Baik

Thursday, November 15, 2012



Wahahahahahaha~
Memey geli hati raser kalu diingat balik
kejadian malam ini.
Sesungguhnya Allah itu sebaik2 perancang
dan rancanganNya memey terhebat!~

Ikut plan asal nak balik kampung sorang2 naik bas
siap beli tiket dah (Puisi Jiwa Lara: Tak Tahannnnnnn~)
alih2 ader orang tu tak tahan sunyi duk umah
langsung ikut kiter balik skali hehehehe~

sengih2 lagi heeeee:D

So, malam ni berdua la kami balik ke kampung
Tiket bas pun dah 'burn'
Terbaekkkkkkkkk~
Hilang penat, Hilang dahaga
Hilang lelah, Hilang air mata
Alhamdullilah...
We are one happy family again~


Heeeeee...I Heart You~


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM