ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 01, 2012

Dirinya dalam Dialog.

  No comments    
categories: 


Ader sesiapa suker tengok rancangan bual bicara? Akak paling loya tengok citer gitu, kalu ader rancangan bual bicara kat tv memang akak sekeluarga tak layan. Tapi malam tadi ada pengecualian sobab ado bondo istimewo dalam rancangan Dialog TV1.Kami bukan faham sangat aper orang tu cakap sobab mata duk melilau cari dirinya dalam tv heeeeee...saper yer? Incik somi laaaaa...memang terbaikkkk maintain serius jer muka tapi orang tu cakap aper tak faham starang *try ganu pulokkk*.

My Pearls sampai gaduh2 nak tido al maklumla dah pukul 10malam maner mata nak tahan lagi sok nak bangun pagi ye dak.Tapi biler bagitau ayah depa dok ada dalam tv terus sonyap hehehehe. 8 pasang mata dok meraba2 *(boleh ker mata meraba?)*  mencari Dirinya...dan akhirnya inilah dia!


Haaaaa Hazwani siap interframe lagi jari dia
kat screen tv tu..serius la sangat Dirinya tuuu heeee :D

Tersenyum simpul incik somi melihat dirinya dalam tv..sukkkkkeeeeeeeela tuuuuuu. Tapi orang lain masuk paper boleh gak kerat paper tu letak dalam frame. Takkan nak kerat tv plak kan?Ahakkkkssssss.....



0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.