Thursday, November 01, 2012

# Something in my head

Dirinya dalam Dialog.



Ader sesiapa suker tengok rancangan bual bicara? Akak paling loya tengok citer gitu, kalu ader rancangan bual bicara kat tv memang akak sekeluarga tak layan. Tapi malam tadi ada pengecualian sobab ado bondo istimewo dalam rancangan Dialog TV1.Kami bukan faham sangat aper orang tu cakap sobab mata duk melilau cari dirinya dalam tv heeeeee...saper yer? Incik somi laaaaa...memang terbaikkkk maintain serius jer muka tapi orang tu cakap aper tak faham starang *try ganu pulokkk*.

My Pearls sampai gaduh2 nak tido al maklumla dah pukul 10malam maner mata nak tahan lagi sok nak bangun pagi ye dak.Tapi biler bagitau ayah depa dok ada dalam tv terus sonyap hehehehe. 8 pasang mata dok meraba2 *(boleh ker mata meraba?)*  mencari Dirinya...dan akhirnya inilah dia!


Haaaaa Hazwani siap interframe lagi jari dia
kat screen tv tu..serius la sangat Dirinya tuuu heeee :D

Tersenyum simpul incik somi melihat dirinya dalam tv..sukkkkkeeeeeeeela tuuuuuu. Tapi orang lain masuk paper boleh gak kerat paper tu letak dalam frame. Takkan nak kerat tv plak kan?Ahakkkkssssss.....



No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?