Faizal Tahir Ikut Jejak Cristiano Ronaldo

Wednesday, November 21, 2012





Anda tentu kenal dengan penyanyi popular tanah air ni kan? Saper tak kenal Faizal Tahir yang telah banyak merangkul anugerah dalam industri muzik negara dengan memenangi banyak trofi penghargaan. Tiada persamaan yang ketara dapat diberika antara beliau dengan pemain bola sepak Cristiano Ronaldo, namun mereka berdua mempunyai satu persamaan yang ohsome!~

Mereka punya sifat sayangkan kemanusiaan dan kasihkan kedamaian, dan maka sebab itu Faizal Tahir telah pun mengambil pendekatan yang sama kali ini untuk membantu rakyat yang teraniya ini.

Menerusi kenyataannya di twitter, beliau membuat pengumuman untuk melelong semua trofi anugerah yang dimenanginya sebelum ini. Malah, dia juga menyuruh peminat untuk tidak mengundinya di anugerah Shot Awards 2012 , sebaliknya menggunakan masa mengundi itu untuk berdoa buat rakyat Palestin.

P/S: Kalau tak mampu untuk menderma wang & harta benda, maka berdoalah kepada Yang Maha Kaya kerana Allah sentiasa mendengar doa hamba-hambaNya.








Sumber info: Rotikaya

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM