Gaji Mungkin Dinaikkan??Hou Yeaaaaa!~

Thursday, November 01, 2012



Haaaaaa tengok title pun dah 'thrill' kan? Ni yang makin bersemangat nak wat kijer ni hehehe. Berita baik ini baru jer disampaikan oleh KSN kesayangan sumer penjawat awam *(sebab dia boleh propose untuk kenaikan gaji ni)* di website rasminya bertarikh semalam.

Ni yang best ni kalu dah nak datang musim ngundi memang banyak yang dapat heeeee. Aperpun, pelarasan gaji sebanyak 5% ini akan dikaji dan pastinya jika terlaksana akan membuatkan lebih 1.2 juta penjawat awam seluruh negara senyum memusing 360° wahahaha~ So, penjawat awam sekelian tingkatkan prestasi kurangkan birokrasi dan permudahkan transformasi diri dan organisasi *perrghhhh ayat tak boleh blah* heeeeee :D.


                                 Informasi lebih lanjut sila klik di bawah,




You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM