ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 01, 2012

Gaji Mungkin Dinaikkan??Hou Yeaaaaa!~

  No comments    
categories: 


Haaaaaa tengok title pun dah 'thrill' kan? Ni yang makin bersemangat nak wat kijer ni hehehe. Berita baik ini baru jer disampaikan oleh KSN kesayangan sumer penjawat awam *(sebab dia boleh propose untuk kenaikan gaji ni)* di website rasminya bertarikh semalam.

Ni yang best ni kalu dah nak datang musim ngundi memang banyak yang dapat heeeee. Aperpun, pelarasan gaji sebanyak 5% ini akan dikaji dan pastinya jika terlaksana akan membuatkan lebih 1.2 juta penjawat awam seluruh negara senyum memusing 360° wahahaha~ So, penjawat awam sekelian tingkatkan prestasi kurangkan birokrasi dan permudahkan transformasi diri dan organisasi *perrghhhh ayat tak boleh blah* heeeeee :D.


                                 Informasi lebih lanjut sila klik di bawah,




0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.