Thursday, November 01, 2012

# Something in my head

Gaji Mungkin Dinaikkan??Hou Yeaaaaa!~



Haaaaaa tengok title pun dah 'thrill' kan? Ni yang makin bersemangat nak wat kijer ni hehehe. Berita baik ini baru jer disampaikan oleh KSN kesayangan sumer penjawat awam *(sebab dia boleh propose untuk kenaikan gaji ni)* di website rasminya bertarikh semalam.

Ni yang best ni kalu dah nak datang musim ngundi memang banyak yang dapat heeeee. Aperpun, pelarasan gaji sebanyak 5% ini akan dikaji dan pastinya jika terlaksana akan membuatkan lebih 1.2 juta penjawat awam seluruh negara senyum memusing 360° wahahaha~ So, penjawat awam sekelian tingkatkan prestasi kurangkan birokrasi dan permudahkan transformasi diri dan organisasi *perrghhhh ayat tak boleh blah* heeeeee :D.


                                 Informasi lebih lanjut sila klik di bawah,




No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?