Gegurls Ganazzzzzzz

Friday, November 16, 2012



Memey ganazzzzz memey ganazzzzz
maner tak ganazzzzz
gegurl lain men anak patung barbie @ teddy bear
tapi 2 orang gegurls kesayangan akak ni
men ULTRAMAN?????
Fuh, ganazzzzzzz!~
~Wahahahahahahahaha~

Dari hari pertama beli sampai hari ini
ke hulu ke hilir diusung ultraman ni.
Mula2 tak pasti aper yang diaorg buat dengan ultraman tu
nampak macam men lawan2 kan kan kan?


Tapi disebalik rupa superhero ultraman yang ganazzzzz
ultraman juga 'ader taman dalam hati'
wahahahaha~

video


Hahahahahahhaha
Amacam? Korang suker tak?
Macam2 diaorg buat kat ultraman tu.
Jadi 'anak' la, jadi 'mak' la...
Wakakakakakaka!~
So, walaupun gegurls ni agak ganazzzz tapi 
gegurls tetap gegurls kan kan kan ~
Nasib ko la ultraman jadi  
bahan ujikaji My Pearls
~wehehehehehe~



You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM