Hanya Kerana The Matrix

Saturday, November 10, 2012


Yup, di atas itu adalah dialog berbalah
antara somi istri di malam Ahad ni.
Aper kes ni???
Wahahahahaha sebenaqnya kami dok 
tengkaq pasai pukui beghapa citer The Matrix tu nak mula.
Pasai tu dialogdia gini...
Hani(panggilan manjer):"Pukui brapa The Matrix bang?"
Incik Somi: "Pukui 10.30.."
Hani:"Hishhh,,bukan la...pukui 10.."
Incik Somi:"Bukannnnnn...10.30..."
Hani:"Bukan bangggg..pukui 10.."
Incik Somi:" Baik..kalu pukui 10.30 hani kene denda ngan abg. Hani kene picit badan abg sampai muntah."
*Huhhhhh....tak mencabar langsung wehehehe*
v
v
v
v
v
Biler anak2 tiada di sisi ni, hanya gurauan dan gelak tawa
pasangan yang dapat meredakan lara hati 
yang sedang merindu, kan.
Aperpun, ibu dan ayah sentiasa merindukan permata2 hati
kesayangan kami tu. Semoga kakak cepat sembuh dari chicken pox!~
(^_^)







You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM