Hooked on You..Gotta See This!

Tuesday, November 20, 2012



Morning glory everyoneeeee!
Fuh! macam romantik jer tajuk entri pagi ni kan?
takda maknanyer romantik dik nonnnn!~
Tapi lain orang lain selera ye dak,
kot kot korang kata ni memey romantik..tak tahu lah~
~heeeeeeee (^_^)~
Amaran: Kalu ada yang sakit jantung @ lemah semangat
dinasihatkan JANGAN TENGOK. Kalu korang nak tengok gak,
baca bismilillahirramanirrahim dan tarik nafas panjang2 wokeh!~

Fuh! Fuh! Fuh!
Ini antara suasana yang berlaku di Konvensyen Tahunan Tattoo Antarabangsa Ketiga,
yang rancak diadakan pada 17 November 2012 di Medellin, Cloumbia.
Peminat seni tubuh ekstrem dari seluruh dunia telah berkumpul di sana 
untuk mempamerkan seni tatu dan tusukan tubuh melampau mereka.
...........................................................
Tak tahu nak taip aper lagi dah!~
Korang lihatlah sendiri hasil 'seni' yang mereka
telah hasilkan.
Seni melampau tahap kronik ini dilakukan demi
"IN THE NAME OF ART"..kata mereka.
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Kiri: seorang wanita dicangkuk pada besi di belakang badannya 
dan terapung.
Kanan: Seorang lelaki digantung dengan cangkuk besi 
tertusuk menembusi kulitnya.
V
V
V
V
V
V
Lelaki ini hanya tersenyum bila cangkuk besi dicucuk
menembusi kulitnya, NGERI!~
V
V
V
V
V
V

Wanita ini tergantung dan besi cangkuk dibelakangnya mampu menampung
berat badan wanita tersebut.Yaikkkkkk!~

 Ini adalah antara koleksi gambar yang dapat dilihat, selain itu, konvensyen ini turut mengadakan pameran membuat tatu dan menindik. Jadi, takyah la upload gambar tatu diaorg tu...tak sanggup teman bagi korang nengok!~

Sakit mata, sakit jiwa & sakit KULIT!~Yet they say "In the name of art..."

DILARANG MENIRU AKSI GILER & MELAMPAU INI!~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM