Monday, November 26, 2012

# Pasal Blog

Jiwa Kacau Bila Tutorial Tak Menjadi!





Grrrrrrrr Grrrrrrr Grrrrrrr~Umpama singa betina yang garang ingin menerkam mangsanya...!macam singa kat atas ni..ganazzzzzzzzzz...!
Begitulah setiap kali perasaan ku ini biler tutorial yang dicuba tak menjadikkkk. Kat sana lain...kat sini lain. Ikut yang tu, jadi lain...ikut yang ni, tak jadi pulokkkkkkk!~

Arrrghhhhhh!~ Biler kod dah betul, biler view...allignment lari pulokkkkkk!~Amender niiiii...~Lagi kacau biler dia kata, 'Webpage Not Found'...haaaaaa! Ni yang nak kasi hangin ni..!~ Kelam kabut jadiknya meraba-raba nak mencarik balik blog yang 'diculik bunian' mana ntah.

Memey nak kene sabar buat mende ni. Kalu tak kerana aku mula syiokkkk berblogging ni, memey aku tak layan pasal tutorial nak cantikkan blog. Tapi kan, sebagai seorang wanita feminin maner boleh lari dari keinginan untuk nampak kemas dan cantik...hatta dalam blog sekali pun kan kan kan heeeheeeeheeee (^_^)~

Dan tangan ni memey gatal nak cuba benda baru setiap kali jumpa tutorial. Kalu menjadik senyum sumbing la sampai ke malam. Kalu tak, muncung itik tebal sampai mulut kebas *wahaha yang tu, propa jer yek*
Anyway, akan ku coba selagi terdaya. So, kalu korang tengok blog akak dah jadi macam 'chamellion'...alaaaaa sesumpah tu laaaa. Kejap tukar tu, kejap tukar ni...tu maknanya tangan tengah gatal la tu yer hehehehe.

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?