Jiwa Kacau Bila Tutorial Tak Menjadi!

Monday, November 26, 2012





Grrrrrrrr Grrrrrrr Grrrrrrr~Umpama singa betina yang garang ingin menerkam mangsanya...!macam singa kat atas ni..ganazzzzzzzzzz...!
Begitulah setiap kali perasaan ku ini biler tutorial yang dicuba tak menjadikkkk. Kat sana lain...kat sini lain. Ikut yang tu, jadi lain...ikut yang ni, tak jadi pulokkkkkkk!~

Arrrghhhhhh!~ Biler kod dah betul, biler view...allignment lari pulokkkkkk!~Amender niiiii...~Lagi kacau biler dia kata, 'Webpage Not Found'...haaaaaa! Ni yang nak kasi hangin ni..!~ Kelam kabut jadiknya meraba-raba nak mencarik balik blog yang 'diculik bunian' mana ntah.

Memey nak kene sabar buat mende ni. Kalu tak kerana aku mula syiokkkk berblogging ni, memey aku tak layan pasal tutorial nak cantikkan blog. Tapi kan, sebagai seorang wanita feminin maner boleh lari dari keinginan untuk nampak kemas dan cantik...hatta dalam blog sekali pun kan kan kan heeeheeeeheeee (^_^)~

Dan tangan ni memey gatal nak cuba benda baru setiap kali jumpa tutorial. Kalu menjadik senyum sumbing la sampai ke malam. Kalu tak, muncung itik tebal sampai mulut kebas *wahaha yang tu, propa jer yek*
Anyway, akan ku coba selagi terdaya. So, kalu korang tengok blog akak dah jadi macam 'chamellion'...alaaaaa sesumpah tu laaaa. Kejap tukar tu, kejap tukar ni...tu maknanya tangan tengah gatal la tu yer hehehehe.

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM