Kerat, Bogel & Menang!!

Thursday, November 29, 2012


Morning glory everyoneeeee! It's Durian day in the office...(^_^). Semerbak baru durian kampung Pahang kat opis ni. Mekasih banyak buat sahabat yan bawak sampai 15 biji untuk berkongsi dengan rakan sekerja lain. Semangat macam ni la yang kiter maukan kan kan kan..selain semangat untuk makan, wahahaha!~

So, rakyat jelata Malaysia dah tahu malam tadi kiter menang game dengan Laos kan. So, seronok kiter sumer kan. Aperpun, buat  dua orang  yang umur banyak akai pendek telah suker suki jer buat akujanji tentang kemenangan Malaysia malam tadi.Haddoooowwwww! main2 korang dengan janji yer!

Kredit Gambar: Eraz Fadzli



kredit gambar: Eraz fadzli


 Aper akal la nama ko sama ngan nama anak aku...haissshhhh malu! Yang pempuan nak bogel, yang lelaki nak kerat. Haa ni la bahana nak popular punya pasal. Sanggup post yang bukan2.


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM