My Pearl: She's Graduated!

Thursday, November 22, 2012



My 1st Pearl-Nurul Hazwani


Allahurobbi....besar panjang dah anak dara aku yang sulung ni. Inilah My Pearl yang sulung, Nurul Hazwani, baru 5 tahun. She looks gorgeous, isn't she?(^_^)...Love this gegurl so much, even though dia yang paling banyak kene marah kat umah huhu. But , ibu tegur coz ibu sayang you baby. Dia dah habis tadika umur 5 tahun, actually picture ni lama dah 9hb Nov ari tu dia amik kat sekolah..but since dia kat kampung dek kene 'chicken pox' sampai dua minggu, maka baru semalam la picture ni sampai ke tangan ibu.

Pandai pulak dia buat muker serius, biasanya my Pearl ni pemalu nak amik gambar..mesti senyum kucing *malu-malu* kalu suruh posing. So, tahun depan Hazwani dah umur 6 tahun, sambung tadika balik. Tetapi, kali ni Hazwani dah tak pegi school yg sama. Sebab ibu dah daftar Hazwani kat tadika lain, yang dekat dengan office ibu. So, nanti senang la kiter pegi keje & tadika sesama...kan kan kan kan?heeeeee(^_^)

Congratulations dear, walaupun ini hanya baru  pre-school graduation but I'm so proud of you baby. Semoga Hazwani jadi anak ibu yang solehah, kakak yang baik dan muslimah yang diredhai Allah selalu. Sayang kakak ketat-ketat...mmmuaahhhhh!~



You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM