Pearls & Art: Part 1

Thursday, November 01, 2012

Morning glory everyoneeeeeee...! Dah masuk pun bulan November yang lovely ni kan? Hujung2 tahun macam ni memang syiokkk kalu ader special event @ occassion. Tapi November pun boleh jadi November Rain *(macam Guns N Roses tu laaa)* sebab musim tengkujuh dah mula nak menerjah heeeee.

Aperpun akak bukan nak citer pasal hujan ke haper, cuma nak berkongsi aper yang My Pearl buat untuk akak last night...more to macam gift la. Disebabkan kurang sebulan lagi akak menyambut ulangtahun kelahiran maka inilah yang my Pearl lukiskan....heeeeee~




Siap ader pakai cermin mata bagai, gigi atas tinggal 4 batang gigi bawah tinggal sebatang akibat makan cekelat banyak kot huhu. Baju lawa ader corang bunga2, tak pasti yang tepi baju tu haper wahahaha~ Dan yang paling havoc sekali, ditulisnya "NENEK" dengan nama yang akak rasa bunyi macam Neng Nak tu wikikiki. Nombor 30 pun dia tulis simbol umur akak la tahun depan tu heeeeeee~



P/S: Mungkin inikah ghuper akak biler dah masuk umur 30 atau ghuper akak 30 tahun lagi??Aperpun i love you my Pearls..proud to have both of you~



You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM