Thursday, November 01, 2012

# Cerita My Pearls

Pearls & Art: Part 1

Morning glory everyoneeeeeee...! Dah masuk pun bulan November yang lovely ni kan? Hujung2 tahun macam ni memang syiokkk kalu ader special event @ occassion. Tapi November pun boleh jadi November Rain *(macam Guns N Roses tu laaa)* sebab musim tengkujuh dah mula nak menerjah heeeee.

Aperpun akak bukan nak citer pasal hujan ke haper, cuma nak berkongsi aper yang My Pearl buat untuk akak last night...more to macam gift la. Disebabkan kurang sebulan lagi akak menyambut ulangtahun kelahiran maka inilah yang my Pearl lukiskan....heeeeee~




Siap ader pakai cermin mata bagai, gigi atas tinggal 4 batang gigi bawah tinggal sebatang akibat makan cekelat banyak kot huhu. Baju lawa ader corang bunga2, tak pasti yang tepi baju tu haper wahahaha~ Dan yang paling havoc sekali, ditulisnya "NENEK" dengan nama yang akak rasa bunyi macam Neng Nak tu wikikiki. Nombor 30 pun dia tulis simbol umur akak la tahun depan tu heeeeeee~



P/S: Mungkin inikah ghuper akak biler dah masuk umur 30 atau ghuper akak 30 tahun lagi??Aperpun i love you my Pearls..proud to have both of you~



No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates