Rambut Maggi...??

Monday, November 26, 2012



Hadddoowwwww anak pempuan sulung aku ni...tak habis bikin ibu gelak terbahak-bahak sehingga perut senak. Heheheheehe....ader je soalan yang bukan-bukan ditanyanya.Haisshhhh...haaissshhhhh~

Alkisahnyer, masa tengok citer drama 'Cinta Itu Milikku', ader pulak sorang aktres rambutnya panjang gulung-gulung ala-ala rambut zaman dulu-dulu.

Kakak:"Ibu...rambut pempuan dalam tv tu kan macam maggi. Dia makan maggi ker bu, rambut dia jadik macam tu?"

*Tak ke pening nak jawab tu? Tak pernah lagi orang tanya aku soalan cenggitu, alih-alih anak sendiri yang tanya soklan cepu-tepu*

Aku: " Hehehehe laaaa...sampai ke situ pulak. Bukan laaaa...tu dia gulung sendiri."

*Haaaaaa tu laaaa aper yang dia tengok mesti ader soalan. Sampai tang rambut pun boleh dibuat soalan. Habis la saper rambut gulung-gulung tu dia panggil rambut maggi pasni wehehehehe*


You Might Also Like

3 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM