RotiKaya vs RotiFace

Tuesday, November 20, 2012


Yup, dia memey obses dengan rotikaya...
bolehla kiter kata dia 'antu rotikaya'..
takda nasi pun takpa asal ada rotikaya...
hari-hari mesti makan 3 @ 4 keping rotikaya...
kalu dah habis, tunggu 'bhai' roti datang depan rumah..
dan dia akan suruh kiter kuar duit warna merah...
~wahahahaha~

Haiiiiii....inilah antara kesukaan Mira,
tengok je la muker dia biler dapat rotikaya...
v
v
v
v
v
~sedap sehingga memejam mata~
v
v

see...dia pejam lagi~

v
v

Makan ngan kakak..baru nampak matanya hehe~


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM