Sebarkan HALUAN Palestin

Monday, November 19, 2012

Pernah dengar HALUAN Palestin? HALUAN Palestin merupakan antara NGO yang aktif menyokong perjuangan rakyat Palestin dan mengutuk sekeras-kerasnya serangan Zionis ke atas bumi Palestin. Ketua Biro HALUAN Palestin Dr. Syed Muhammad Haleem Syed Hassan bersama dua lagi wakil NGO yang lain telah menghantar memorandum bantahan kepada wakil Duta Amerika di atas pembunuhuan beramai-ramai yang sedang rancak dijalankan oleh tentera Zionis laknatullah. 

Kalu korang ada FB, boleh LIKE halaman HALUAN Palestin untuk mengetahui tentang info serangan tentera Zionis dan perkembangan terbaru suasana di Palestin. Korang juga boleh menghubungi mereka melalui HALUAN Malaysia untuk menghulurkan bantuan kepada rakyat Palestin.

Mohon disebarkan HALUAN Palestin dan berilah sokongan anda kepada mereka untuk terus bersama-sama rakyat Malaysia memperjuangkan hak dan kebebasan di Palestin, bumi para syuhada'.

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM