Wahai 195 Member Sempoiku Jangan Tinggalkan Daku.

Sunday, December 02, 2012


~Hehehehehehe~
korang tau dak ader widget terbaru 
iaitu Google+Followers.



Lama dah blogwalking terjumpa plak entri pasal mende ni.
Tapi baru arini nak buat mende alah ni.
Terima kasih kak mia liana yang beri info pasai ni (^_^)
Ya Allah, susah giler nak letak bende alah ni!
*pada akak susah ler hehe*
Sekarang akak dah pasang widget ni.
Harap2 korang dapat add akak yer (^_^).
Cara nak pasang widget ni senang jer
korang boleh tengok kat SINI

Jangan lupa akak yer (^_^)
Akak punya masih "kosong..kosong..kosong"
(ala2 Najwa Latif)
~Sekian wassalam~

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. Akak dah add Hanim..

    Akak tag Hanim uth satu GA. Jika berkesempatan, jomlah join sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-irsya-healthy-house.html


    ReplyDelete
  2. @Nor Salmi

    mekasih kak :)...InsyaAllah saya join (^_^)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM