ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, December 11, 2012

10 Basikal Terunik.

  3 comments    
categories: 

Hooooo, sape suker nek beskal? Teringat lagi akak waktu kecik2 dulu, masa tu men beskal tu dah kira paling best dah la. Masa tu pulak beskal paling mewah dan mahal adalah jenama BMX, memey digemari ramai la budak-budak masa tu. Tapi, tak sumer orang boleh beli sebab beskal tu mahal.

Tapi, zaman la ni sumer orang mampu beli beskal ye dak? Hatta, budak 6 tahun yang tak sampai kaki tu pun boleh bawak motor lagi..perrghhh! hang teraaaaa noooo hehehehe.~ Tapi, masih tak leh celen kehebatan berbasikal, sebab basikal adalah yang mula2 diperkenalkan pada kurun ke-19 ini memey sesuai digunakan sepanjang zaman.

Basikal ternyata mempunyai keunikannya tersendiri, boleh digunakan sebagai pengangkutan, bersukan dan rekreasi, maka tak hairanlah bilangannya 2 kali ganda dari pengangkutan awam lain! Bagi penggemar beskal, mereka mempunyai idea tersendiri untuk menjadikan beskal suatu seni dan kraf yang unik. Jom kiter terjah!~


Basikal Pokok- Ader bran nak nek?hehehe

Basikal Fuzzy- confirm badan korang miang kalu naik beskal ni heeee~

Basikal Bumper- aiyakkkk!~
Basikal Unta-hahaha, ni kalu unta betul tengok pun semput nafas dia!

Basikal Flamingo-ni over sangat ni!~

Basikal Tinggi - mak aiii, ni boleh 2 in 1
beskal dan tangga bergerak~
Basikal Mengait-tak sanggup nak pakai hehehe~but pretty!
Basikal Mid-Deck - boleh letak luggage lagi you!~
Basikal Keluarga - haaa, yang ni sesuai tuk akak tak?hehehe
Basikal Lukisan - hahah, yang ni sah2 la tkleh ditunggang~


3 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.