Saturday, December 08, 2012

# Cerita My Pearls

Anak Empat & Anak Kucing





Hadoowwww! fenin aku melayan dua orang budak yang tak reti duk diam ni. Ader jer bende nak cakap, ader je bende nak buat, ader jer imaginasi nak layan! Aku dulu2 besar ni umur 5 tahun maner tahu nak cakap pasai bende2 ni sumer.

Budak2 zaman sekarang ni, memey advance terlebih-lebih la. Tak boleh blah ayat diaorg biler nak mintak adik baru...! Nak oiiiii, korang ingat senang2 jer nak mintak adik baru ke?? Macam order roti plak...nak 3 orang pempuan, 2 orang lelaki. Hazwani cakap, "buuu..nanti biler ibu dah anak 4, ibu bagi nama adik baru tu Aisyah Nur Alia tau"..*perghhh, melekat nama tu dah dalam otakku*

Pastu, boleh plak dia meng'order', " Kakak nak adik pempuan 3, adik lelaki 2 tau ibu..kakak bagi nama yang pempuan dulu, ibu jangan lupa tau!" *adessss, teruk aku ngambik order!*
Siap pulak suruh aku dan incik somi kawen semula...nakkkkkk oiiii...sodap sodap yo ekau suruh den kawen layi..!Urrghhhhh...-_-

Biler kakak dah order 'adik baru', yang Mira plak sambung, "buuuu..nanti biler ibu dah tinggi sampai siling, boleh tak ibu belikan kucing untuk kakak dan adik?", Perrghhhhh! ganazzzz imaginasi anak2 aku ni, TINGGI SAMPAI SILING???

Pastu, kakak boleh plak bagi cadangan BAEEEEEKKKK PUNYER! Dia cakap, "takper bu, nanti kiter belikan dia pampers kiter pakaikan dia biar dia berak dalam pampers tu, kan ibu?"
Tak pernah dibuat orang pakaikan kucing pampers nakkk oiiiiiiii..!-_-

Dugaan apekah ini di hujung mingguku Ya Allah huhu, tapi demi My Pearls ibu akan masukkan 'order' korang dalam list la yer. Tunggu je la kalu ader rezeki ye nakkkkk..! Pasai kucing tu korang cakap la ngan ayah...he's incharge!Ahaakkzzzzzz~



No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?