Aper Yang Dia Kutuk Kat Akak??!

Wednesday, December 05, 2012



Wahahahaha, memey kow-kow Incik Careno ni kutuk blog akak. Tapi, akak cooooool jerkkk. Sobab perut den ni lagi teruk mendidih dari baca kutukan kawan kiter ni hehehehe. So, masa akak baca tadi akak tengah makan jadi taklah mendidih sangat 'mata' ni sebab kene layan perut dulu wakakaka!~

Korang nak tahu aper yang diperkatakan tentang M.B.C ni?? KLIK SINI  untuk baca penuh..
Aperpun, terima kasih atas segmen ini, banyak yang akak pelajari dan semestinya blogging is my new love!~(^_^)


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. Xpe..kutukan 2 selalu membina...tapi mmg kaw2 ler.hehe

    ReplyDelete
  2. bestkan ikut segmen..xboring n bole improve our blog means + follower..jom join GA sha :)

    ReplyDelete
  3. @mawar berduri

    wahahaha, takper akak baru 3 bulan jagung..wajibla kene kutuk sana sini (^_^)

    ReplyDelete
  4. @sHaRiNa eLyaNa

    betul betul betul!~ memey tak boring la join segmen2 gini...baru la blog kiter 'alive' dan fresh selalu hehehe. Insya Allah akak join (^_^)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM