Wednesday, December 05, 2012

# Pasal Blog

Aper Yang Dia Kutuk Kat Akak??!



Wahahahaha, memey kow-kow Incik Careno ni kutuk blog akak. Tapi, akak cooooool jerkkk. Sobab perut den ni lagi teruk mendidih dari baca kutukan kawan kiter ni hehehehe. So, masa akak baca tadi akak tengah makan jadi taklah mendidih sangat 'mata' ni sebab kene layan perut dulu wakakaka!~

Korang nak tahu aper yang diperkatakan tentang M.B.C ni?? KLIK SINI  untuk baca penuh..
Aperpun, terima kasih atas segmen ini, banyak yang akak pelajari dan semestinya blogging is my new love!~(^_^)


4 comments:

  1. Xpe..kutukan 2 selalu membina...tapi mmg kaw2 ler.hehe

    ReplyDelete
  2. bestkan ikut segmen..xboring n bole improve our blog means + follower..jom join GA sha :)

    ReplyDelete
  3. @mawar berduri

    wahahaha, takper akak baru 3 bulan jagung..wajibla kene kutuk sana sini (^_^)

    ReplyDelete
  4. @sHaRiNa eLyaNa

    betul betul betul!~ memey tak boring la join segmen2 gini...baru la blog kiter 'alive' dan fresh selalu hehehe. Insya Allah akak join (^_^)

    ReplyDelete

Apa kata korang?