Bapa Kecewa Dengan Najwa Latif (Ape Dah Jadik?)

Wednesday, December 05, 2012




Pagi2 dah baca berita pasal kekecewaan..kecewa aper? kecewa putus cinta ker? Noooooooo..tu kecewa dah lapuk. Yang ni agak mengezutkannn biler seorang bapa kecewa dengan anaknya...jarang2 berita gini kuar..

Errkkk..aper dah jadik ni? Naper tetiba bapa Najwa Latif kecewa? Result SPM lum kuar lagi kan? Oohhhh rupa2nya pasal bende lain...

" Saya tidak teringin langsung hendak menumpang popularitinya, atau mahukan duit mereka. Saya sendiri ada pendapatan yang kukuh. Apa yang saya inginkan anak-anak datang berjumpa serta memohon maaf sebelum saya menutup mata." *haaiishhh..mohon maaf? tutup mata? haaiisshhh...debor plak rasa*

"Cukup-cukupla menjadi anak derhaka! Saya mengaku saya seorang yang garang, tapi demi Allah, tidaklah sehingga naik tangan. Kecuali jika tindakan mereka benar-benar mencabar kesabaran, barulah saya berbuat demikian."

Aperpun konflik yang ada between anak dan bapak ni (kalau ada), harap dapatlah ia diselesaikan dengan baik. Air dincincang takkan putus, Bagai aur dengan tebing, Macam KL dengan jam (errkk, yang last ni bukan perumpamaan ori yer)

P/S: Nak baca lebih-lebih?? Sila beli suratkhabo sendiri yer hehehe

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. @baby lydia

    hehehee adesss..nak sambung khusyuk dapatkan paper arini yer dik ekekekeke *jangan sentap yer dik (^_^)*

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM