Wednesday, December 05, 2012

# Wanita

Bapa Kecewa Dengan Najwa Latif (Ape Dah Jadik?)
Pagi2 dah baca berita pasal kekecewaan..kecewa aper? kecewa putus cinta ker? Noooooooo..tu kecewa dah lapuk. Yang ni agak mengezutkannn biler seorang bapa kecewa dengan anaknya...jarang2 berita gini kuar..

Errkkk..aper dah jadik ni? Naper tetiba bapa Najwa Latif kecewa? Result SPM lum kuar lagi kan? Oohhhh rupa2nya pasal bende lain...

" Saya tidak teringin langsung hendak menumpang popularitinya, atau mahukan duit mereka. Saya sendiri ada pendapatan yang kukuh. Apa yang saya inginkan anak-anak datang berjumpa serta memohon maaf sebelum saya menutup mata." *haaiishhh..mohon maaf? tutup mata? haaiisshhh...debor plak rasa*

"Cukup-cukupla menjadi anak derhaka! Saya mengaku saya seorang yang garang, tapi demi Allah, tidaklah sehingga naik tangan. Kecuali jika tindakan mereka benar-benar mencabar kesabaran, barulah saya berbuat demikian."

Aperpun konflik yang ada between anak dan bapak ni (kalau ada), harap dapatlah ia diselesaikan dengan baik. Air dincincang takkan putus, Bagai aur dengan tebing, Macam KL dengan jam (errkk, yang last ni bukan perumpamaan ori yer)

P/S: Nak baca lebih-lebih?? Sila beli suratkhabo sendiri yer hehehe

2 comments:

  1. @baby lydia

    hehehee adesss..nak sambung khusyuk dapatkan paper arini yer dik ekekekeke *jangan sentap yer dik (^_^)*

    ReplyDelete

Apa kata korang?