Friday, December 28, 2012

# Lelaki

Bieber & Ganja




Encem jugak budak ni kalu dilihat dari tepi yer, macam muka abah akak masa kecik2 hehehe. Tapi, sayang dia 'makan' ganja plak dahhhhhhh! Omputih dengan ganja ni macam isi dengan kuku, macam KL dengan trafik jam*eh, ader ke gitu?*. Kalu dah nama artis tu tak sah hidup diaorg kalu tk amik 'obat'. Ni la jadiknya kalu terlalu diikutkan sangat pe'el si Beiber ni.

Nak kata stress duit ko banyak Bieb *akak panggil dia Bieb je la, manja skek hehe*, nak kata tak fofular, satu dunia kenal ko Bieb, tapi mungkin ko no.2 je la sebab si Spy Psy tu plak dah bolot no.1. Itu la....duit banyak tak menjanjikan kebahagiaan dan ketenangan. Dadah tu jugak yang ko amik Bieb...Bieb...Bieb...

Sedap sangat ke ganja tu Bieb? Ke ko nak tampak 'macho' dan 'matured' di mata dunia? Ye la..macam culture diaorg ni, kalu tang pempuan umoq 16 tahun kalu masih ada dara tu maknanya dia 'low class'. Sama la jugak kesnyer dengan ganja/dadah. Kalu seorang remaja itu tk amik atau guna bende tu maknanya dia masih takda 'standard'. Standard apekejadah akak pun tak tahu, korang jgn tanya hehehe.

Korang nak tahu lebih lanjut, korang BACA SINI. Pada yang masih ber'idola'kan si Bieb ni..."sudah cukup cukup sudahhhhhh"*sambil nanyi penuh syahdu*. Tak perlu bagai nak sanjung orang amik dadah ni...cer kalu family korang amik dadah, suker tak?Peace!~


2 comments:

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates