Bieber & Ganja

Friday, December 28, 2012




Encem jugak budak ni kalu dilihat dari tepi yer, macam muka abah akak masa kecik2 hehehe. Tapi, sayang dia 'makan' ganja plak dahhhhhhh! Omputih dengan ganja ni macam isi dengan kuku, macam KL dengan trafik jam*eh, ader ke gitu?*. Kalu dah nama artis tu tak sah hidup diaorg kalu tk amik 'obat'. Ni la jadiknya kalu terlalu diikutkan sangat pe'el si Beiber ni.

Nak kata stress duit ko banyak Bieb *akak panggil dia Bieb je la, manja skek hehe*, nak kata tak fofular, satu dunia kenal ko Bieb, tapi mungkin ko no.2 je la sebab si Spy Psy tu plak dah bolot no.1. Itu la....duit banyak tak menjanjikan kebahagiaan dan ketenangan. Dadah tu jugak yang ko amik Bieb...Bieb...Bieb...

Sedap sangat ke ganja tu Bieb? Ke ko nak tampak 'macho' dan 'matured' di mata dunia? Ye la..macam culture diaorg ni, kalu tang pempuan umoq 16 tahun kalu masih ada dara tu maknanya dia 'low class'. Sama la jugak kesnyer dengan ganja/dadah. Kalu seorang remaja itu tk amik atau guna bende tu maknanya dia masih takda 'standard'. Standard apekejadah akak pun tak tahu, korang jgn tanya hehehe.

Korang nak tahu lebih lanjut, korang BACA SINI. Pada yang masih ber'idola'kan si Bieb ni..."sudah cukup cukup sudahhhhhh"*sambil nanyi penuh syahdu*. Tak perlu bagai nak sanjung orang amik dadah ni...cer kalu family korang amik dadah, suker tak?Peace!~


You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM