ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, December 05, 2012

Blackberry Meletup!

  No comments    
categories: 

Kian menunjukkan Blackberry nyer yang terbakar
(cute jugak budak ni kan)

Sambil2 baca tu ,Klik SINI..SINI..SINI & SINI yer (^_^)


 Haaaaaaaa tu la bahayanya handphone canggih manggih ni. Memey handphone menjadi keutamaan dalam kehidupan majoriti manusia zaman sekarang. Diaorg kata, "No handphone, No life", diaorg kata yek bukan akak. Tapi, biler dah meletup baru dia sedar, "No handphone, I'm still alive!" hehehehe. 

Inilah yang berlaku kepada Kian McCreath, 11, apabila tanpa disangka-sangka handphone Blackberrynyer meletup dan membakar hampir keseluruhan biliknya. Nak tahu lebih lanjut korang READ HERE.


Parut sepanjang hayat..something to remember.

Nampak je kecik luker tu, tapi kalu kene kat kulit korang mau meraung tau dak. Dengan luka lagi, sakit lagi, trauma lagi.

Blackberry yang hangus terbakar 

kredit gambar : www.mirror.co.uk

P/S: Dah dibagitau tentang bahaya letak handphone dekat dengan tubuh badan kerana bahaya radiasinya dan risiko meletup, tapi naper kiter wat jugak? Hurmmmm....



0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.