Wednesday, December 05, 2012

# Teknologi

Blackberry Meletup!


Kian menunjukkan Blackberry nyer yang terbakar
(cute jugak budak ni kan)

Sambil2 baca tu ,Klik SINI..SINI..SINI & SINI yer (^_^)


 Haaaaaaaa tu la bahayanya handphone canggih manggih ni. Memey handphone menjadi keutamaan dalam kehidupan majoriti manusia zaman sekarang. Diaorg kata, "No handphone, No life", diaorg kata yek bukan akak. Tapi, biler dah meletup baru dia sedar, "No handphone, I'm still alive!" hehehehe. 

Inilah yang berlaku kepada Kian McCreath, 11, apabila tanpa disangka-sangka handphone Blackberrynyer meletup dan membakar hampir keseluruhan biliknya. Nak tahu lebih lanjut korang READ HERE.


Parut sepanjang hayat..something to remember.

Nampak je kecik luker tu, tapi kalu kene kat kulit korang mau meraung tau dak. Dengan luka lagi, sakit lagi, trauma lagi.

Blackberry yang hangus terbakar 

kredit gambar : www.mirror.co.uk

P/S: Dah dibagitau tentang bahaya letak handphone dekat dengan tubuh badan kerana bahaya radiasinya dan risiko meletup, tapi naper kiter wat jugak? Hurmmmm....



No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?