Dating & Dinner: Burger Bakar Bro

Saturday, December 29, 2012

Kelihatan sangat romantik title di atas kan? hehehehe...mentang2 anak2 nun jauh di sinun bersama atuk dan wan, inilah kesempatan yang kami amik sebagai 'couple' untuk kuar berdua huhu.

Semalam akak dok canang pasai burger bakar dalam entri akak Burger Bakar Abg Burn,so malam ni akak ingat nak try la sodap ke tak. Walaupun, kami bukan pegi kat Burger Bakar Abg Burn, tapi incik somi bawak akak pegi satu tempat yang boleh tahan gak burger bakar dia...yummy!


Gerai Burger Bakar Bro
Lokasi Burger Bakar Bro ni terletak dekat dengan Mindef, belakang masjid Mindef tu la. Disebabkan ini adalah 1st time akak mencoba burger bakar so biler nak mengorder tu agak blur skek la hehehe.

Aperpun, kene la tengok menu dulu ye dop? Jom kiter terjah menu dulu yo!

Pilih jangan tak pilih

Dah tengok menu, ape lagi kiter horderrrr la!(^_^)

Woweeeeee burger bako dah sampaiiii...aper lagiiii kiter kasi bedal laaaaaaa!Yummyyyy bebeh!

nampak cam kecik je kan, tukang snap
amik gambo dekat sangat!


Bapok besau mulut akak nak ngap burger ni, jangan harap akak nak snap gambo sendiri..buruk nau ghuper tau!heeeeee~

So, biler dah makan kene la kasi komen skek kan hehehe, overall burger bako ni sodap jugak yo! cuma besau sangat nak ngap! Akak ni mulut keik je dik nonnnn...tapi best boleh tahan, tengoklah harganyer pulak kan!hehehehhe.


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM