ruangiklan
ruangiklan

Saturday, December 29, 2012

Dating & Dinner: Burger Bakar Bro

  No comments    
categories: 
Kelihatan sangat romantik title di atas kan? hehehehe...mentang2 anak2 nun jauh di sinun bersama atuk dan wan, inilah kesempatan yang kami amik sebagai 'couple' untuk kuar berdua huhu.

Semalam akak dok canang pasai burger bakar dalam entri akak Burger Bakar Abg Burn,so malam ni akak ingat nak try la sodap ke tak. Walaupun, kami bukan pegi kat Burger Bakar Abg Burn, tapi incik somi bawak akak pegi satu tempat yang boleh tahan gak burger bakar dia...yummy!


Gerai Burger Bakar Bro
Lokasi Burger Bakar Bro ni terletak dekat dengan Mindef, belakang masjid Mindef tu la. Disebabkan ini adalah 1st time akak mencoba burger bakar so biler nak mengorder tu agak blur skek la hehehe.

Aperpun, kene la tengok menu dulu ye dop? Jom kiter terjah menu dulu yo!

Pilih jangan tak pilih

Dah tengok menu, ape lagi kiter horderrrr la!(^_^)

Woweeeeee burger bako dah sampaiiii...aper lagiiii kiter kasi bedal laaaaaaa!Yummyyyy bebeh!

nampak cam kecik je kan, tukang snap
amik gambo dekat sangat!


Bapok besau mulut akak nak ngap burger ni, jangan harap akak nak snap gambo sendiri..buruk nau ghuper tau!heeeeee~

So, biler dah makan kene la kasi komen skek kan hehehe, overall burger bako ni sodap jugak yo! cuma besau sangat nak ngap! Akak ni mulut keik je dik nonnnn...tapi best boleh tahan, tengoklah harganyer pulak kan!hehehehhe.


0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.