Galaxy Note III: Sebab Utama Aku Main Kutu

Sunday, December 16, 2012

Afternoon everyoneee!~Baru jer cadang nak manja-manja ngan Galaxy Note II biler kami singgah di kedai Seng Heng Pandan Jaya minggu lepas.Mula-mula akak usha laptop Toshiba Windows 8 tu jer, tapi biler terjeling pada Galaxy Note II, mata akak dah tak pandang lain..even incik somi wahahaha~*gelak jahat*



Dan tetiba, biler akak godek2 info untuk tahu aper lagi kelebihan Galaxy Note II ni, ader plak version terbaru yang akan dikeluarkan oleh pihak Samsung awal tahun depan. Walaupun ia belum dipastikan sendiri oleh Samsung, namun akhbar Korean Times memberitahu, Samsung sedang membangunkan Galaxy Note III  dengan skrin bersaiz 6.3 inci OLED padanya. Tak pasti samada skrin bersaiz besar ini praktikal untuk Galaxy Note III, tapi pada pengamatan akak, ramai juga yang suka gunakan Tab 7.0 yang berskrin besar tu. Sesuai untuk tangkap gambar dan juga boleh buat panggilan telefon!

Selain daripada Galaxy Note III, Samsung turut akan memperkenalkan telefon pintar mereka, Galaxy S4 sekitar bulan Mac atau April 2013 depan. 

Urrghhh!Teruk la macam ni...akak dah berbelah bagii plak hehehe. Kedua-dua pun tempting! Tinggal lagi ongkosnya jugak mesti tempting kan~hehehehehe. Takper, start bulan 1 ni akak mula men kutu, boleh la kot dapatkan salah satu......atau dua-dua......uurghhhhh!Nafsu...nafsu.....

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. wah,, muja pun kena main kutu jugak nih,, rasa macam bernafsu jugak je nak dapatkan benda ni,, hehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM