Gambar: Kemalangan Pelik Tapi Benar-Benar Berlaku!

Thursday, December 20, 2012

Pelik kan?
Macam mana sesuatu kemalangan itu boleh jadi pelik?
Apa yang memelikkan?
Biasanya, gambaran kemalangan itu lebih kepada ngeri @ takut nak tengok.
Tapi, yang ni kalu korang tengok.....
Mungkin pelik...hehehe~
Aper yang pelik? Jom kiter terjah!~(^_^)












Sumber: mynewshub.com

Pelik itu sebahagian dari kehidupan..Peace!~

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. Yang gambar 1st tuh....bagaimanakah... -_-"

    ReplyDelete
  2. @Crack

    ehehe tak pasti la..mungkin dia meniarap ke depan sangat untuk mengambil cincin gefrennya yang terjatuh, dan batu tu licin sangat, maka dia pun tergelongsor ke dalam celahan batu tanpa sempat tangannya menahan pada batu tersebut. Dan gefrennyer hanyer tepuk dahi sambil berkata,..."Why is this happening to me?" wahahaha *my imagination*

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM