Laptop Terbesar Di Dunia!Fuhhhh

Tuesday, December 11, 2012




Siap boleh posing maut mamat tu! Kalu la screen laptop tu rebah
mati tersepit gamaknyer dia yer~

Hah! hamik ko laptop besar gedabak ni hehehe. Bapak besar giler! Pameran lCeBIT ini telah diadakan di Hannover, Jerman oleh syarikat Fujitsu-Siemens. Nampaknyer mereka suke 'membesarkan' sesuatu yang kecil hehehe. Rasa-rasanya laptop sebesar ini mampu membunuh manusia, pecah kepala dibuatnyer kalu tetiba screen laptop tu jatuh. Laptop maksudnyer komputer riba kan? So, memey sesuai la ia diletak atas riba kite ye dak? Dah kalu besar gedabak macam ni, nak panggil aper??(^_^)




You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM