RM15,000 Untuk 'Mahkota' Bieber!~

Saturday, December 15, 2012


Mak aiiii!~ Aper nak jadik dunia ni yer. Yang bukan2 jer manusia ni suker buat. Nak ketawa tak sampai hati pulak..korang ketawa yer?? Kalu korang punyer kene potong nak ketawa lagi tak?? Korang tak kene ugut macam si Bieber ni lagi takpela....sekadar berani buat sumpah olok2 dalam fb jer la!~

Akak bukan defend si Bieber ni yer,*nak ketawa dengar lagi Baby dia tu, dunno why*. Tapi, ugutan sebegini dah macam trend plak. Dan orang sekeliling pandang macam lawak plak. Padahal, kalu diri sendiri kena tak ker haru hidup dibuatnyer.


Artikel  dari HM


P/S: Susah jadi popular ni yer, ada yang memuji ader yang berdengki~



You Might Also Like

1 pengomen comel

  1. hahhaa..ni mmg lwak.
    kecewa btol minah tu bieber x lyn dia smpai nk potong plak

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM