ruangiklan
ruangiklan

Saturday, December 15, 2012

RM15,000 Untuk 'Mahkota' Bieber!~

  1 comment    
categories: 

Mak aiiii!~ Aper nak jadik dunia ni yer. Yang bukan2 jer manusia ni suker buat. Nak ketawa tak sampai hati pulak..korang ketawa yer?? Kalu korang punyer kene potong nak ketawa lagi tak?? Korang tak kene ugut macam si Bieber ni lagi takpela....sekadar berani buat sumpah olok2 dalam fb jer la!~

Akak bukan defend si Bieber ni yer,*nak ketawa dengar lagi Baby dia tu, dunno why*. Tapi, ugutan sebegini dah macam trend plak. Dan orang sekeliling pandang macam lawak plak. Padahal, kalu diri sendiri kena tak ker haru hidup dibuatnyer.


Artikel  dari HM


P/S: Susah jadi popular ni yer, ada yang memuji ader yang berdengki~



1 comment:

  1. hahhaa..ni mmg lwak.
    kecewa btol minah tu bieber x lyn dia smpai nk potong plak

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.