Saturday, December 15, 2012

# Lelaki

RM15,000 Untuk 'Mahkota' Bieber!~


Mak aiiii!~ Aper nak jadik dunia ni yer. Yang bukan2 jer manusia ni suker buat. Nak ketawa tak sampai hati pulak..korang ketawa yer?? Kalu korang punyer kene potong nak ketawa lagi tak?? Korang tak kene ugut macam si Bieber ni lagi takpela....sekadar berani buat sumpah olok2 dalam fb jer la!~

Akak bukan defend si Bieber ni yer,*nak ketawa dengar lagi Baby dia tu, dunno why*. Tapi, ugutan sebegini dah macam trend plak. Dan orang sekeliling pandang macam lawak plak. Padahal, kalu diri sendiri kena tak ker haru hidup dibuatnyer.


Artikel  dari HM


P/S: Susah jadi popular ni yer, ada yang memuji ader yang berdengki~



1 comment:

  1. hahhaa..ni mmg lwak.
    kecewa btol minah tu bieber x lyn dia smpai nk potong plak

    ReplyDelete

Apa kata korang?