Rosmah & Buku Biografi

Tuesday, December 11, 2012

Datin Seri Rosmah Mansor di majlis pelancaran buku biografinya
- Foto PMO

Morning glory everyoneeee!~Syiokkk betul arini cuti sempena besday Sultan Selangor. So, inilah arinyer untuk Kenit ngadap blog sekerap mungkin..tapi, takleh lelama sebab banyak keje umah nak siapkan ni heee~

So, pe citer arini yek? tengah dok sedap baca berita tetiba sepasang mata coklat ini tertumpu pada satu artikel...... 

Majlis pelancaran buku Biografi Datin Seri Rosmah Mansor telah pun dirasmikan oleh beliau sendiri baru-baru ini.  Mungkinkah anda salah seorang peminat beliau barangkali?



Biografi Rosmah Mansor

Secara jujurnya, Kenit belum lagi mendapatkan senaskhah (RM150), jadi Kenit pun tak tahu apa pengisiannya. Jika anda sudah memilikinya, mungkin boleh kongsi sikit kot?hehe.

P/S: Kenit pun teringin nak buat biografi la...nak merasa popular gak ni!hehehe~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM