ruangiklan
ruangiklan

Monday, December 17, 2012

Semangat Yang Hilang

  No comments    
categories: 

Night shiny everyoneeee!~ But not really shiny for me..at least for another 2 weeks! Selalu jari jemari runcing ni laju jer menari atas keyboard incik somi, tapi malam ni memang tak berdaya!~ Mati kutu, mati jiwa, mati perasaan dan mati semangat biler anak2 takda di sisi. Ya Allah, camner nak tempuh untk 2 minggu seterusnya ni???

Nampak tak bear kat atas tu, bear tu macam akak la...tersangat rindu pada seseorang. Eh, bukan seorang tapi dua orang...lagipun, akak ngan bear tu pun tak jauh beza ghupernyer huhu.

Hari ni memang tak banyak entri yang akak post, ader perasan tak? Dari pagi sampai ke saat ni hanya satu entri jer yang akak post, sebab akak tkda semangat nak berblogging arini. Memang blogging is my passion, but My Pearls are EVERYTHING to me!~ Diaorg takda, rasa macam aura nak berblogging tu kurengggg la.

Baru akak tahu nak berblogging ni pun perlu aura tau hehehe~ Urghhhhh, rindu sangat kat My pearls 2 orang tu. Oh, by the way kalu korang masih tak tahu, anak2 akak bercuti di kampung sebab cuti incik somi dah luput. Dan akak plak takda cuti, kene tunggu tahun depan la plak. Tapi, kami memang 'tak berdaya' duk dalam umah ni, takda gelak tawa dan tangisan budak2...dah besa hingaq!~

Esok..lusa..tulat...tonggek...akak pun tak pasti samada akak bersemangat untuk 'menari' di sini. Memang My Pearls dah 'rembat' sekali semangat dan jiwa akak bersama diaorg...cuma kuatkan semangat je la sebab incik somi ader sekali.Huh.....Ya Allah, please give me strength...amin~


0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.