Siti Sarah & Shuib Tiada Persefahaman?

Thursday, December 06, 2012


Sumber info : mynewshub
             

Pasangan romantis dan kecil molek ini akhirnya mengaku mereka tiada persefahaman lagi. Pelawak, Shuib dan isterinya, Siti Sarah berkata demikian kerana ketika berlakon bersama mereka berdua jarang menemui kata sepakat. (uikkssss...korang ingat haper tadi ha?hehehe)

Diaorg cuma tak sefahaman dalam lakonan jer..tak baik mikior yang negatip tau (^_^). Selepas ini jika ada mana-mana tawaran yang memerlukan mereka bergandingan bersama mereka terpaksa menolak. Tak nak la diaorg ni gaduh pasai keje plak kan.

Tapi, kata Shuib bila bab persembahan bersama atas pentas ader plak sefahaman tu..ader kemistri gitu! Siap boleh buat lawak-lawak laki bini ni hehehe. 

Aperpun, semoga mereka terus ada kesefahaman antara satu sama lain, tak suker la nengok cerai sana cerai sini walaupun bende tak boleh nak elak kadang-kadang.

P/S : Shuib kini berjinak-jinak dalam dunia perniagaan dengan membuka kedai dobi Aquanano. 

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM