Tajuk Tak Boleh Blah!Hahahahaha~

Wednesday, December 12, 2012


Night Shinyyyy everyoneee!~ Malam2 sejuk gini barulah dapat berehat selepas 9 jam setengah duk kat opis. Naper ader setengah-setengah pulak? Sebab yang setengah jam tu akak dok racing kat Federal pagi dan petang hehehe. 

My Pearls pulak lepas makan malam tadi, terus men cikgu2 la, men doktor2 la, men opis2 la. La ni depa dok men lawan pedang plak! Haisshhhh.....! Tapi, bukan guna pedang betoi..guna penyangkut baju tu jer hehehe. Takpela, janji depa bahagia. Tengah dok santai2 tengok tv ni, ader plak la satu citer kat tv 9 ni ha. Tak tahu la aper tajuknyer, baru jer nak layan. Sinopsis dan jalan cerita agak merepek skit. Macam tak kene je, Che Ta yang muda dah ngandung anak luar nikah, dan biler berkahwin dengan bfnya waktu tu, kandungannya tak sampai 6 bulan lagi, so anak yang lahir tu masih boleh dibintikan dengan Abdullah, kan kan kan kan?. Walaupun pelakonnya Che Ta yang akak rasa agak control sweet sebab ekspresi mukanya tiap kali berlakon mesti 'kosong'..tak tahulah kalu akak sendiri yang perasan gitu. 

Tengah2 syok tengok citer, iklan la pulakkkkk! Hurmmm...*takpela* cakap dalam hati. Tetiba rasa nak tergelak tengok tajuk dia kuar pas iklan tu....'Kenapa Aku Binti Abdullah'???Wahahahahaha!~ Dalam banyak2 tajuk naper tajuk ni plak? Mungkin akak sorang je la kot dalam Malaysia ni yang tergelak dengan tajuk gitu...takpela, takleh nak tahan gelak nak wat guaner, ye dak?hehehehe~




You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM