ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, December 12, 2012

Tajuk Tak Boleh Blah!Hahahahaha~

  No comments    
categories: 

Night Shinyyyy everyoneee!~ Malam2 sejuk gini barulah dapat berehat selepas 9 jam setengah duk kat opis. Naper ader setengah-setengah pulak? Sebab yang setengah jam tu akak dok racing kat Federal pagi dan petang hehehe. 

My Pearls pulak lepas makan malam tadi, terus men cikgu2 la, men doktor2 la, men opis2 la. La ni depa dok men lawan pedang plak! Haisshhhh.....! Tapi, bukan guna pedang betoi..guna penyangkut baju tu jer hehehe. Takpela, janji depa bahagia. Tengah dok santai2 tengok tv ni, ader plak la satu citer kat tv 9 ni ha. Tak tahu la aper tajuknyer, baru jer nak layan. Sinopsis dan jalan cerita agak merepek skit. Macam tak kene je, Che Ta yang muda dah ngandung anak luar nikah, dan biler berkahwin dengan bfnya waktu tu, kandungannya tak sampai 6 bulan lagi, so anak yang lahir tu masih boleh dibintikan dengan Abdullah, kan kan kan kan?. Walaupun pelakonnya Che Ta yang akak rasa agak control sweet sebab ekspresi mukanya tiap kali berlakon mesti 'kosong'..tak tahulah kalu akak sendiri yang perasan gitu. 

Tengah2 syok tengok citer, iklan la pulakkkkk! Hurmmm...*takpela* cakap dalam hati. Tetiba rasa nak tergelak tengok tajuk dia kuar pas iklan tu....'Kenapa Aku Binti Abdullah'???Wahahahahaha!~ Dalam banyak2 tajuk naper tajuk ni plak? Mungkin akak sorang je la kot dalam Malaysia ni yang tergelak dengan tajuk gitu...takpela, takleh nak tahan gelak nak wat guaner, ye dak?hehehehe~




0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.