Yang Terbaik Hanya Sekali!

Friday, December 07, 2012


Sebelum balik ni, sempat lagi kot akak nak menceceh hehe. Maklum la..giler blogging! So, memey yang terbaik tu hanya datang sekali jer ye dak! Akak sedang bercakap dalam konteks perfileman tempatan. Seriously, dik nonnnn akak dah lama tak masuk pawagam sejak akak mengandungkan anak pertama hingga ke saat ini.(7 tahun dah)

So, korang jangan tanyala akak pasai "Istanbul Aku Datang Lagi" ker " Budak Pailang" ke " Sepah The Movie" ker...sumer tu akak tak amik 'port'. Still, akak dapat tengok biler incik somi download di pc hehehe.

So, biler akak baca mstar tadi, ader plak filem lama yang buat 'comeback'. Saper pernah tengok filem "Adik Manja"?? Picit jerawat laju-laju! hehehehe. So, kini telah ader plak "Adik Manja The Returns" versi 2012 yang bakal ditayangkan di pawagam tak lama lagi.

So, aper yang bestnyer citer ni?? Kalu dah kuar nanti pun, akak tak tengok dik nonnn. Akak tengok versi lama..tu pun kat tv jer huhu. Generasi X macam akak ni memey dah kenal sangat dengan filem ni, dari kecik sampai tua citer ni memey 'ever green' huhu.

Walaupun akak bukan lagi kaki wayang tegar seperti dahulu (which is good actually), namun dari pemerhatian peribadi akak, semua filem lama yang best atau terbaik biler dibuat 'comeback' atau versi baru, pasti melingkup!

Tengok sajalah filem2 seperti Azura 2012 & Sembilu 2005 dan beberapa filem lagi yang akak dah lupa (versi baru) tak berapa nak meletops berbanding filem asalnya. Tapi, mungkin juga telahan akak kali ini salah kan. Mungkin juga filem ini akan mendapat kutipan yang beribu-ribu lemon dari peminat di luar sana. 

Dah, siap sedia dah ni nak racing kat Federal..kiter sambung balik nanti plak yer! Ader citer bikin panasssssss~



You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. Sesekali pergi gak dating ngan hubby tgk wayang.. pasnie nak ajk tgk Hobbit :D

    ReplyDelete
  2. @Ratu Hatiku

    menarik tu!(^_^)...saya dating ngan hubby kat taman tasik je, tu pun asokar kecik ni ader sekali hehehe (^_^)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM