Bapa Yang Kejam (Video)

Thursday, January 17, 2013

Morning glory everyoneeee!~Aku mulakan blogging arini dengan satu klip video yang 'menyayat' hati. Seorang bapa yang 'kejam' tergamak membuat bayinya menangis..menjejeh ayaq mata aku tengok video ni huhu.

Jom kita terjah!




Kejam nooohhh? Hahahaha......Jangan marah nooohhhhh~

P/S: Besaq betoi lubang cuping pak dia noohhhh...aku tengok pun rasa nak nangis dah hehe~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM