Berjangkit....

Thursday, January 24, 2013

Hurmmm...termenung sekejap aku biler melihat tubuh lesu Wani. Biasanya kalu dia sihat pasti riuh umah ni dibuatnyer. Tapi, start petang tadi dia dah mula mendiamkan diri. Patutlah dalam kete tadi dia diammmm jer.

Biler aku offer nak makan aper since arini gaji kan, so dia pun dah lama ngidam ke yong tau fu jadi aku tanyer la...tapi dia jawab tak mo..tak sihat katanya. Hurmmm...

Aku ni mulalah jiwa tak keruan, tengok dia melepet jer gitu. Tapi, memang gitu la keadaannya tiap kali dia tak sihat. Kalu nak cam dia sihat ke dak, cam kan aje la dia duk diam saje ke atau boleh melompat lagi. Dari dulu lagi, kalu takat demam ringan atau batuk selsema dia boleh tahan bergelak dengan adik dia lagi. Tapi, kalu demam teruk skit, memang melepet saje la jawabnyer.....hurmmm.


Minggu lepas si adik demam..ni kakak plak. Ibu doakan semoga Wani cepat sembuh..dan aktif seperti biasa. Aku pun tak faham...kalu anak sihat boleh melompat, bermain aku gatai pi suruh duk diam2. Biler anak tak sihat, aku plak risau dia duk diam gitu jer...haihhhh~ Maafkan ibu....

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM