ruangiklan
ruangiklan

Thursday, January 24, 2013

Berjangkit....

  No comments    
categories: 
Hurmmm...termenung sekejap aku biler melihat tubuh lesu Wani. Biasanya kalu dia sihat pasti riuh umah ni dibuatnyer. Tapi, start petang tadi dia dah mula mendiamkan diri. Patutlah dalam kete tadi dia diammmm jer.

Biler aku offer nak makan aper since arini gaji kan, so dia pun dah lama ngidam ke yong tau fu jadi aku tanyer la...tapi dia jawab tak mo..tak sihat katanya. Hurmmm...

Aku ni mulalah jiwa tak keruan, tengok dia melepet jer gitu. Tapi, memang gitu la keadaannya tiap kali dia tak sihat. Kalu nak cam dia sihat ke dak, cam kan aje la dia duk diam saje ke atau boleh melompat lagi. Dari dulu lagi, kalu takat demam ringan atau batuk selsema dia boleh tahan bergelak dengan adik dia lagi. Tapi, kalu demam teruk skit, memang melepet saje la jawabnyer.....hurmmm.


Minggu lepas si adik demam..ni kakak plak. Ibu doakan semoga Wani cepat sembuh..dan aktif seperti biasa. Aku pun tak faham...kalu anak sihat boleh melompat, bermain aku gatai pi suruh duk diam2. Biler anak tak sihat, aku plak risau dia duk diam gitu jer...haihhhh~ Maafkan ibu....

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.