Tuesday, January 22, 2013

# Cerita Kat Opis # Story Kenit

Customer Bagi....

Dulu masa aku masih di bangku sekolah, (dulu pakai bangku lagi tau) kalu time dekat2 nak raya Cina ni, akula paling teruja! Bukan teruja nak sambut raya Cina la. Tapi, teruja jumpa limau wahaha~

Aper taknyer, sampai mak aku pun dah 'cop' aku 'Anim Antu Limau' dalam keluarga Pak Hashim. Aku redho jer hahahaha.  So, tiap kali akak atau abah aku balik keje mesti ader bawak 'ole-ole' dari opis. 

Akak & abah aku keje bank so, memang banyak deal dengan customer. Maner customer yang baik hati dia bagi la berkotak2 buah limau. Maner yang terlebih baik tu, dia bagi sekali ngan 'ang pau' hehehe.

So, ni pestime aku dapat limau dari customer sendiri la. Syiok tak? opkos la....heeee:D



Gambar limau pun nak amik ke nim? Opkos la...customer bagi maaa, mesti kasi highlight skek la.


OVER kan...?Wahahahaha~


No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?