ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, January 22, 2013

Customer Bagi....

Dulu masa aku masih di bangku sekolah, (dulu pakai bangku lagi tau) kalu time dekat2 nak raya Cina ni, akula paling teruja! Bukan teruja nak sambut raya Cina la. Tapi, teruja jumpa limau wahaha~

Aper taknyer, sampai mak aku pun dah 'cop' aku 'Anim Antu Limau' dalam keluarga Pak Hashim. Aku redho jer hahahaha.  So, tiap kali akak atau abah aku balik keje mesti ader bawak 'ole-ole' dari opis. 

Akak & abah aku keje bank so, memang banyak deal dengan customer. Maner customer yang baik hati dia bagi la berkotak2 buah limau. Maner yang terlebih baik tu, dia bagi sekali ngan 'ang pau' hehehe.

So, ni pestime aku dapat limau dari customer sendiri la. Syiok tak? opkos la....heeee:D



Gambar limau pun nak amik ke nim? Opkos la...customer bagi maaa, mesti kasi highlight skek la.


OVER kan...?Wahahahaha~


0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.