Customer Bagi....

Tuesday, January 22, 2013

Dulu masa aku masih di bangku sekolah, (dulu pakai bangku lagi tau) kalu time dekat2 nak raya Cina ni, akula paling teruja! Bukan teruja nak sambut raya Cina la. Tapi, teruja jumpa limau wahaha~

Aper taknyer, sampai mak aku pun dah 'cop' aku 'Anim Antu Limau' dalam keluarga Pak Hashim. Aku redho jer hahahaha.  So, tiap kali akak atau abah aku balik keje mesti ader bawak 'ole-ole' dari opis. 

Akak & abah aku keje bank so, memang banyak deal dengan customer. Maner customer yang baik hati dia bagi la berkotak2 buah limau. Maner yang terlebih baik tu, dia bagi sekali ngan 'ang pau' hehehe.

So, ni pestime aku dapat limau dari customer sendiri la. Syiok tak? opkos la....heeee:D



Gambar limau pun nak amik ke nim? Opkos la...customer bagi maaa, mesti kasi highlight skek la.


OVER kan...?Wahahahaha~


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM