Dia Pun Nak Interframe Jugakkkkkkkk~

Friday, January 11, 2013



Tengah borak2 dengan incik somi, tetiba incik somi tunjuk satu SMS dari saper ntah. Nak tergelak plak tengok gelagat diaorg ni yer, yang sana nak berhimpun , yang sini pun nak jugakkkk....haihhhh, berebut peminat nampak mereka ni yer hehe.

Ini suatu suratan atau kebetulan atau dirancang??Hehehe..korang pandai2 la menilai sendiri yer. Dah besau panjang kan? Takper, kiter wait n see tomorrow majlis saper paling 'meriah'  hehe.

Jangan ader yang gatai tangan pi edit gambar cakap majlis depa mendapat sambutan terbaik sudah la .... kiter tak suker orang yang 'desperate'..dan menipu tauuuuuu huhu~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM