Fatin Natasha Airin

Wednesday, January 02, 2013


Lama dah kenit tak jumpa minah sorang ni, masa kecik2 dulu kerap jugak dia datang Desa Pandan. Waktu tu pun kenit masih bersekolah lagi. Kenit memey berahi dengan babies, so dia merupakan anak buah kesayangan, dan cucu pertama dalam keluarga mak & abah. 

Dah beso dah anak dara yang sorang ni, padahal masa baby dulu kenit suka timang-timang dia, bawak gi jenjalan di taman. Cucu sulung la katakan, memang manja ngan sumer orang. Sekarang dah beso panjang, ikut gen kenit. Gen apa? gen TINGGI. Atin lebih tinggi dari mamanya. Hah! nampak sangat mama tu 'rendang' kan mihmihmih. 

Dan kenit baru perasan yang kenit tak pernah ada gambar bersamanya, tapi masa babies dulu ada la. Tapi, takleh lotak sini pasai masa tu kenit 'free hair' lagi huhu. Bila dah meningkat remaja ni, takda satu pun gambar dia ngan kenit. So, ari tu memey kenit niat nak abadikan gambar dia dan kenit bersama. Itu pun nak kono bopakso baru dio nakkkk!Botuah punyo budak..!




Habih tudung mama dio dipakainyo. Dengan den2 sekali pun sobat tudung mama dio hehehe. Atin dah darjah 6 tahun, bererti tahun ni dia akan menghadapi UPSR. Sekejap jer masa berlalu kan..dulu dia kecik besar tapak tangan jer, skrg nak pegang tangan dia manja2 pun taknak dah huhu. Memey budak ni pinterrrrrrr, tapi dia macam papa dia jugak MINAT BOLA. Sampai dia pun ado baju bola...haisshhhh!Jangan tak tahu, walaupun dia minat tengok bola, tapi masih punya ramai peminat lelaki di sekolah hahaha. But i love her though i don't show it to her. Moga Atin jadi anak yang solehah dan berjaya dalam hidup wokeh!~(^_^)

P/S: Macam adik beradik je kan kami dalam gambar ni wakakakaka~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM