Fitnah @ Putarbelit?

Thursday, January 31, 2013

Semalam aku terima satu email dari seorang sahabat. Memang 'fanasssss' mesej yang dia dapat. Yang anehnyer nombor misteri yang tertera kat 'sender' tu bukan dari mana2 talian dari syarikat telco tempatan. Peliks? Nothing is peliks in this world.



Dah baca? Hurmm, korang sumer bijak pandai nak menilai kan? Terpulang.... mesej ni pun bukan sumer orang dapat, aku pun tak dapat lagi. Kira 'bertuah' sangat la sahabat aku tu hehehe. Pandai betul orang sebar citer yer. Dalam talian pun dia boleh bagi 'bisikan' hehe.

Respon sahabat aku tu? dia cakap, nak je dia jawab, "ini sumer POYOOOOOOOO!"~

hahahaha, ni KALU dia jawab la...tapi dia tak jawab pun pasal mesej tu tak boleh direply hehe. 'Cerdik' orang tu noohhhhh~


Kalu bagi mesej, 'Sudah anda solat ketika ini? Jangan tunda solat sesungguhnya solat itu tiang agama', baru lah lembut hati ni. Ini tak...macam kanak2 ribena! Unta padang pasir pun takda malas macam kamu!hahahaha~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM