Tuesday, January 29, 2013

# Nuffnangers

Sebelum Masuk Tidur....

Oohhh legaaaaa cheq! Baru dapat perkhabaran gembira dari Sir Nuffnang mengenai Ads yang ditepek di blog cheq! Risau gak aritu masa Kenit tukar balik domain .my  kepada blogspot.com balik. Lepas update blog, Kenit anto tiket ke Sir Nuffnang dan inform pasal penukaran balik address.


Dan ini jawapan dari Sir Nuffnang...


Woweeeee! Alhamdulillah...so far so close so good hehehe. Everything goes well for me and for Sir Nuffnang. 'Kasih' kami kembali bertaut seperti dulu heeee:D. Lama gak Kenit tenung blog Kenit tu pasaipa ader logo nuffnang jer..takde ads, tapi Sir Nuffnang dah pun jelaskan. So, there's nothing to be worried about la hanim!hehehehe...

So, i can sleep and dream sweet sweet la tonight. Everything goes smoothly as i plan. As for my blogger friends...saya sayang kamu sumer dan terima kasih kerana setia menjadi member sempoi saya, walaupun saya ni bukan blogger fofular, artikel saya kadang2 merapu dan suker bikin gediks hehehe.

See you tomorrow...if tomorrow comes to me.


Terjah jugak yang ni:

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?