Stadium Merdeka vs Tesco Semenyih.

Saturday, January 12, 2013




  vs





Morning glory everyoneeee!~ Ingat ari ni nak rehat2 sepuas2nya di rumah, tapi pagi2 lagi My Pearls dah buat 'tempahan' ajak kuar jenjalan, Nak gi jenjalan maner nak?? Sumer jalan konfirm sesak punyer!

Pagi ni kawasan sekitar KL & Selangor pulak dijangka sesak dengan 'acara' istimewa masing-masing. Nak pergi sana ramai orang..nak pergi sinun pun ramai orang. Aku plak jenis tak suker tempat yang sesak ngan manusia-manusia ni. Lemas! Rimas!

Aperpun, anak2 punya pasai aku dan incik somi gagahkan jugak la nak bawak diaorg gi jenjalan hehehe. Tapi, yang pasti bukan di kedua2 tempat tersebut. 

Terkini yang aku baca dari malaysiakini.com, ader plak orang dok nyamar jadi unit amal sebuah parti dengan berpakaian seperti petugas unit amal parti tersebut. Wah! nak buat provokasi ker?? berpura-pura jadi ahli unit amal pastu mencetuskan pergaduhan pastu masuk berita cakap 'diaorg' memulakan provokasi huhu.

Harap2 takde la jadi gitu yer. Jangan tipu tau Allah tak suka orang yang menipu. Berhimpun secara aman, baik yang sana atau yang sini. Tapi, kalu ader 'kutu berahok' yang nyamar untuk menetuskan provokasi tu, Allah Maha Melihat. Peace!~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM