Wani Ada Adik Angkat?

Tuesday, January 29, 2013

Petang tadi dalam kete...




Mira: buuu...tengok ni! Kakak dapat niiii...*sambil tunjuk tali angry bird*

Ibu: eh..aper ni? sapa bagi kakak ni?

Kakak: alaa...kawan kakak la bagi.

Ibu: kawan kaka yang maner? kakak niii...jangan amik barang orang boleh tak? 

Kakak: kakak bukan amik..dia yang bagiii...

Ibu: naper dia bagi kakak? cuba bagitau ibu?

Kakak: sebab dia takda kakak la...

Ibu: habis....kak ni kakak angkat dia la...?

Kakak:........................................

Ibu: esok kakak balik kat dia tau...ibu tak suka anak ibu amik barang orang. Ntah2 mak dia bagi ker...

Kakak: *angguk kepala*

Ader je benda dibawak baliknya..@_@

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM