Yahoo Yang Baru~

Wednesday, January 09, 2013

Yahooooooooo! Wajah baru laman yahoo.com yang baru ni betul2 mengejutkan aku hehe. Pagi tadi bukak masih Yahoo dengan design yang lama. Ni tengahari bukak tetiba....bertukaaaaaa! Yahooooooo!hehehe.

Yahoo.com
Susun aturnya masih sama tapi diberi sentuhan dengan menambah gambar pada hanpir setiap ringkasan artikel yang dipaparkan. So freshy!Tajuk YAHOO yang biasa diletakkan di atas sekali tu dah takda dah, perasan tak? Kalu korang nak tengok lebih lagi, gi la godek yahoo.com wokeh!(^_^)


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM