Yang Ni Baru Aci!

Thursday, January 31, 2013

Eh macam budak2 pulak main aci tak aci hahaha. So, pagi semalam waktu aku merempitz kat Federal sambil2 tu bukak ERA fm dengar berita. Diumumkan bahawa AES tidak akan beroperasi sepanjang cuti sempena Tahun baru Cina. Aku cakap dalam ati...."mana aciiiiiii"


Raya puasa AES ader, raya aji ader, deepavali ader, krismas ader, new year ader...alih2 raya cina 'cuti' plak.Kalau nak kuatkuasa, buat je la terus. Jangan kejap 'cuti' kejap 'operasi'..bikin fenin saja ini olang huhu.

artikel mstar
Memey terdapat perubahan ketara sejak AES ini diperkenalkan. Kalau boleh kurangkan kemalangan memang baguslah, tapi untuk mengelakkan RM300 kene rembat pun ye jugak hehehehe...ke guaner?

Kalu tanya kat incik somi, 


aku : "mana aciiiii gini..."
incik somi "aci takda sini..aci kat India"
aku: grrrrrrrrrr


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM