Monday, February 11, 2013

# Keyword Pelik! # Nuffnangers

Ada Apa Dengan Kebun Pak Awang?

Assalamualaikum sumer!~

Walaupun malam tadi Kenit tak cukup tidor, Kenit tetap teruskan dengan rutin seharian seperti biasa. Hari ni Kenit on9 awal skit sebab incik somi balik ari ni. So, sementara dia belum sampai Kenit boleh update blog kesayanganku ini hehehe.

Macam biasa, Kenit check-in kat nuffnang kot2 kalu ada berita gumbira tentang BE ke. Tapi, hampa...! Ahhh, takda hal la tu small the pieces, sok lusa dia muncul la tu huhu *pujuk hati*. So, biler Kenit check kat keywords yang paling fofular, Kenit terjumpa ni....


Apekejadahnya diaorg ni carik Seman Dalam Kebun Pak Awang???hahahaha. Ader apa dengan Kebun Pak Awang tu?? Tapi, lagi satu yang menarik minat Kenit ialah 'Bertayam'. Keyword ni paling fofular sejak Kenit post entri mengenai perihal bertayam ni. Ramai yang berminat nak tau pasai info bertayam ni yer. Maklum la...ramai yang tak didedahkan dengan info sebegini. 

Kalau korang nak tahu info ringkas tentang bertayam ni, korang boleh check post Kenit 'What Is Bertayam?'. Tak salah nak cedok ilmu lebih kan, jangan jadi buta kayu dah la!hehehehe.


Terjah jugak yang ni:








2 comments:

  1. Special betul kebun Pak Awang tu...
    Sampai orang cari2...
    Hehehehe..

    ReplyDelete
  2. dalam ebun pak awng tu ada ubi kayu.. ekekke

    ReplyDelete

Apa kata korang?