ruangiklan
ruangiklan

Monday, February 11, 2013

Ada Apa Dengan Kebun Pak Awang?

  2 comments    
categories: ,
Assalamualaikum sumer!~

Walaupun malam tadi Kenit tak cukup tidor, Kenit tetap teruskan dengan rutin seharian seperti biasa. Hari ni Kenit on9 awal skit sebab incik somi balik ari ni. So, sementara dia belum sampai Kenit boleh update blog kesayanganku ini hehehe.

Macam biasa, Kenit check-in kat nuffnang kot2 kalu ada berita gumbira tentang BE ke. Tapi, hampa...! Ahhh, takda hal la tu small the pieces, sok lusa dia muncul la tu huhu *pujuk hati*. So, biler Kenit check kat keywords yang paling fofular, Kenit terjumpa ni....


Apekejadahnya diaorg ni carik Seman Dalam Kebun Pak Awang???hahahaha. Ader apa dengan Kebun Pak Awang tu?? Tapi, lagi satu yang menarik minat Kenit ialah 'Bertayam'. Keyword ni paling fofular sejak Kenit post entri mengenai perihal bertayam ni. Ramai yang berminat nak tau pasai info bertayam ni yer. Maklum la...ramai yang tak didedahkan dengan info sebegini. 

Kalau korang nak tahu info ringkas tentang bertayam ni, korang boleh check post Kenit 'What Is Bertayam?'. Tak salah nak cedok ilmu lebih kan, jangan jadi buta kayu dah la!hehehehe.


Terjah jugak yang ni:








2 comments:

  1. Special betul kebun Pak Awang tu...
    Sampai orang cari2...
    Hehehehe..

    ReplyDelete
  2. dalam ebun pak awng tu ada ubi kayu.. ekekke

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.