Apa Salah Saya??

Tuesday, February 05, 2013

Sadisssss...sadis sungguh pabila kucing diperlakukan sebegini...
Kalaulah dia boleh bercakap
pasti dia akan cakap,
'Apa salah saya?'
'What I did last summer  wrong?'
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v

Cat Bread (Roti Kucing)

Spa Cat 


wahahahahahaha
Tapi super CUTE kan?
(^_^)

You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. ala....tak sukalah uat kucing macam tu, sbb KY pencinta kucing, tapi betul cute lah...hehehe

    ReplyDelete
  2. @KY: hehehe cute kan? tapi takleh diamalkan selalu.

    ReplyDelete
  3. Hihihi....bikin suspen jerk...
    Cute2 kucing tu.. :p

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM